onsdag, januari 27, 2010

Rapport inifrån snökaoset


Det fick bli en tidig buss hem idag. Vågade inte stanna längre med rädsla för att bli fast sent ikväll i snöstormen. Har åkt i nästan en timme och har lyckats komma en bit utanför Lund. Snön yr på alla håll och det är långa köer på motorvägen. Men än så länge rullar vi framåt. Sakta, sakta. På bilden som är tagen utanför konserthuset ser man inte hur mycket det snöar, så det mest ut som en vanlig vinterdag.

Har verkligen inte haft någon tid alls till att blogga sedan jul nästan. Jobbar heltid nu sedan nyår, och med långa pendlingsdagar blir det inte så mycket tid kvar. Hade en riktigt skön helg i alla fall. Var och hälsade på A i lördags som fyllde år och vi firade med en trevlig fika. I söndags var vi på IKEA för att köpa en nya bäddmadrass och lite nya saker till lägenheten. Tycker det behövs lite nytt när julsakerna plockats bort. Kan inte riktigt fatta att vi redan kommit så långt in i januari. Redan på måndag går vi in i februari, och jag har hunnit jobba i tre månader. Är fortfarande så otroligt glad över mitt jobb. Det är verkligen en lyx att ha ett jobb att gå till varje dag, och framför allt när det är ett jobb man trivs med.

1 kommentar:

Annika Marusarz sa...

Vad roligt att hitta dig! Jag och Malin Waldorf och säkert flera i Maria Nova undrade just vad du tagit vägen. Har du gett upp din MN blogg helt?