torsdag, februari 08, 2007

Rosa från ItalienInreda.com säljer dessa rosa skönheter tillverkade och handmålade i Italien. De ingår i serien Delicious Rice som jag skrivit om tidigare här i bloggen. Att dricka morgontéet ur den stora koppen hade varit en bra start på dagen!

4 kommentarer:

Donna sa...

jättevackert!

Monica sa...

Fantastiskt vackert!

Sara Karlsson sa...

Hej på dig!
Tack för en trevlig blogg! Jag vill bara varna lite för internetbutiken Inreda.com som du nämner ovan. Jag har två gånger handlat utav dem eftersom jag tycker de har ett spännande sortiment med många ganska så roliga saker.
Första gången fick jag en hylla som var skadad och kontaktade dem genast ang detta. Inreda.com erbjöd mig då rabatt på hyllan (som jag redan betalt) och jag godtog den lösningen. Sen fick jag maila dem sex (!) gånger innan de satte in pengarna på mitt konto, utan någon som helst ursäkt. Nyligen gav jag dem en andra chans och handlade diverse saker för totalt ca 1000 kr. När beställningen kom med posten märkte jag att de hade tagit helt fel pris för en av sakerna (ca 150 kr mer)samt att en annan pryl var restad. Jag inväntade sedan den restade produkten som dök upp efter några veckor. Då skickade även Inreda.com med en ny faktura för den restade produkten som jag redan betalt! Jag blev självklart arg och kontaktade dem angående felen på fakturan och döm om min förvåning när Inreda.com INTE tar på sig ansvaret för detta utan hänvisar till det inkassoföretag de anlitar!!! Då jag försökte förklara för dem att felet var deras så fick jag bara till svars att de inget kunde göra!?! Maken till dålig service och kundhantering har jag sällan varit med om! bra att det gått bra för dig i a f! Kramar Sara från Älmhult

Struntlillstrumpa sa...

Oj då, det var inte så roligt Jag har faktiskt aldrig handlat därifrån, men har haft liknande problem på andra ställen. Det värsta är ju inte att det blir fel, utan att det är så svårt att ordna upp felen! Hoppas att det blir bättring och att det löste sig för dig!